Saltar a continguts

Centre d’Esplai Santa Maria

Navegació

Menú principal

RSSNotícies de l'entitat

04/10/2015
Obert el termini d'inscripcions del curs d'esplai 2015-2016

 

Imatge de complement

El pròxim dissabte 17 d’octubre, el Centre d’Esplai Santa Maria inaugura el nou curs 2015/2016 amb les seves activitats.

Amb la proximitat del 25è aniversari de l'entitat, l’equip de monitors prepara un nou curs per educar en el temps de lleure als infants de la ciutat de Balaguer.

La nostra entitat es caracteritza per la relació educativa dels monitors amb els infants i per la capacitat de promoure el creixement dels valors d’una manera lúdica. Alhora, la nostra acció complementa l’educació que els infants reben de les seves famílies i de l’escola.

El nostre esplai segueix un projecte educatiu amb uns objectius que es van assolint a partir de les activitats que es porten a terme, comptem amb un equip de monitors titulats que, de manera voluntària i amb activitats, ofereixen un espai on els nens i nenes viuen una experiència de temps lliure amb sentit i treballen per educar i autoeducar-se a través del joc, la descoberta d’un mateix, la natura, el treball i l’aventura.

Durant el curs escolar, proposem unes activitats setmanals dutes a terme als espais públics de Balaguer i al local de l’entitat que es troba situat al costat de l’església del Sagrat Cor.

Jocs, danses, esports, ginkames, tallers, excursions,... seran algunes de les activitats realitzades els dissabtes a la tarda de 16:30 h. a 18:30 h. i per infants que cursen des de 1r de Primària fins a 1r d’ESO.