Saltar a continguts

Centre d’Esplai Santa Maria

Navegació

Menú principal

RSSNotícies de l'entitat

10/02/2015
Es consolida el EKJ (Espai de Kedada Jove)

 

Imatge de complement

Després d’unes quantes activitats de prova, finalment es consolida el EKJ (Espai de Kedada Jove). Un espai que com diu el seu nom, serveix per quedar i realitzar diferents activitats, els nois i noies de 13 a 15 anys que l’any anterior van participar del grup de PreVolant i Campament Volant de les colònies d’estiu i sempre amb l’acompanyament d’alguns membres de l’equip de monitors de la nostra entitat.

Després de l’experiència de la Marató de TV3 a Balaguer i del Taller de ball dels dissabtes, es va celebrar la 2a quedada consolidant aquest nou projecte engegat per la nostra entitat.

El passat diumenge 8 de febrer es va realitzar una tarda lúdica amb uns quants jocs a les Basses d’Alpicat i una partida de Bowling al Centre Ozone de Lleida. La jornada va acabar amb un sopar al McDonald’s de Lleida.

Entre les futures activitats previstes, a part de la sortida de cap de setmana i l’excursió del 3r trimestre, es preveu realitzar una sortida amb caiac, una cursa de Karts, una jornada de paintball, una ginkama QR, una sessió d’assessorament en el futur professional i una jornada d’escalada.