Saltar a continguts

Centre d’Esplai Santa Maria

Navegació

Menú principal

Inscripció

Els primers anys del C.E. Santa Maria es realitzaven activitats gratuïtes per tots els nens que assistien. Cadascú feia la seva inscripció i participava de les activitats quan volia. El nostre centre ha estat sempre marcat per greus problemes econòmics i fins aquell moment s’anava mantenint a base de subvencions d’estaments públics i sobretot de Càritas. Però això no era suficient i no sempre es rebien aquestes subvencions. Després de quasi 10 anys de vida, la Junta Directiva del nostre centre, va decidir establir un sistema de quotes anuals, després de fer les següents consideracions: Una manca d'assistència a les activitats setmanals, que a banda de trencar la dinàmica, repercutia en l’evolució de les activitats i en l'economia de l'esplai. Això provocava que hi hagués dies que l’assistència a les activitats fos poca i d’altres dies fos molta. Donar una agilitat econòmica als monitors en el moment d'organitzar qualsevol esdeveniment.
Tot i que sóm una entitat sense ànim de lúcre, establim una quota anual a un preu simbòlic. Aquestes quotes serveixen per finançar el material que s'utilitza cada dissabte, el menjar i beure, assegurança, despeses d'adminitració, creació de la revista i d'altres publicacions. Amb aquest sistema s'han aconseguit uns bons resultats, doncs un 70 % dels nens van a les sortides i a les colònies d'estiu.
El termini per inscriure's a les activitats d'esplai finalitza a finals de novembre ja que nosaltres funcionem amb una quota anual i l'assegurança ens obliga a fer-ho d'aquesta manera.

Imatge de complement

Que s'ha de fer per apuntar-se?
Portar la inscripció degudament completada qualsevol dia del 1r trimestre abans d'acabar el novembre i pagar la quota corresponent al nº de compte de:
Banc Sabadell 
(ES46-0081-0106-61-0001235630)


QUOTES CURS 2016-2017

Un sol nen/a:

40 €: 36 € per material, berenar i altres + 4 € per assegurança

Més d’un nen/a per família:
30 €: 26 € per material, berenar i altres + 4 € per assegurança
cada nen/a de la familia paga aquest preu.

Díptic activitats d'esplai (2016-2017)
Document  (pdf 1.37MB)
Carta informativa activitats esplai (2016-2017)
Document  (pdf 404.23KB)
Inscripció activitats d'esplai (Curs 2017-2018)
Document  (pdf 315.55KB)
Tríptic informatiu C.E. Santa Maria
Document  (pdf 709.22KB)
Presentació reunió de pares del curs d'esplai (Curs 2015-2016)
Document  (pdf 3.43MB)