Saltar a continguts

Centre d’Esplai Santa Maria

Navegació

Menú principal

Marató de TV3

Imatge de complement

L’any 2011, la nostra entitat va decidir participar per 1a vegada en els actes populars de la Marató de TV3. Aquell any, l’equip de monitors va decidir organitzar un acte que agradés a la població, espectacular i es pogués recaptar molts diners per la investigació de la Marató de TV3 d’aquell any. Finalment es va decidir fer un mosaic amb globus de colors i inflats amb heli per fer un llançament massiu.
Com que l’activitat era ambiciosa, es va decidir demanar la col·laboració de l’Ajuntament de Balaguer. Va ser llavors quan va néixer la Comissió de la Marató de TV3 de Balaguer. L’ajuntament, amb la col·laboració de la Taula d’Entitats de Balaguer del PDC, va convocar les entitats més participatives en actes solidaris en aquesta comissió i des de llavors la nostra entitat en forma part.
La idea del mosaic va agradar tant que TV3 va decidir que vindria a Balaguer i retransmetria en directe l’activitat del mosaic de globus. (Connexions TV3)
Més de 1500 persones van comprar un globus al preu d’1 €, es van col·locar al centre de la Plaça Mercadal i van deixar anar el globus quan el coordinador de l’activitat ho va ordenar.
L’any següent es va decidir fer una altra activitat. L’objectiu era el mateix que l’any anterior, organitzar una activitat que agradés a la població, espectacular i es pogués recaptar molts diners.
Juntament amb l’Associació de Dones d’Almatà i l’Associació Africana de Balaguer i Comarca es va engegar l’activitat de decoració del Passeig de l’Estació i la Pl. Mercadal. A canvi d’1 € podies comprar un estel o un cor, dedicar-lo i 
penjar-lo dels arbres. L’activitat va agradar tant a la població de Balaguer que des de llavors cada edició de la Marató de TV3 decorem aquests 2 espais neuràlgics de Balaguer penjant 4000 estels o cors.
La nostra entitat és la que coordina aquesta macroactivitat però cada any té al costat altres entitats com poden ser la Casa de Andalucia de Balaguer, Creu Roja – La Noguera, Mans Unides Balaguer i l’Associació de Disminuïts l’Estel que ajuden d’alguna manera o altra a executar amb èxit aquesta activitat.