Saltar a continguts

Centre d’Esplai Santa Maria

Navegació

Menú principal

Trobades de la FEMN

El Centre Esplai Santa Maria està federat a la Fundació d'Esplais de Santa Maria de Núria (FEMN), que agrupa els centres d'esplai de la diòcesi de l’Urgell. Actualment, la FEMN és una associació de 15 centres d'esplai i 9 cases de colònies repartides arreu del bisbat. En conjunt compten amb uns 250 monitors i les activitats apleguen al voltant de 1000 infants, joves i adolescents. La Fundació d'Esplais de Santa Maria de Núria és una entitat de caràcter diocesà, que està en l’estructura organitzativa del nostre bisbat formant part de la Delegació Diocesana de Joventut, ja que vol ser també una resposta a les inquietuds de la pastoral de joves en l’àmbit diocesà, també és membre de Coordinació Catalana de Colònies, Casals i Clubs d’Esplai (CCCCCE). Aquesta entitat organitza cada any una trobada de centres en alguna de les localitats que els centres federats tenen la seu.

Imatge de complement

Trobada de monitors de la FEMN:
Els anys parells s'organitza aquesta trobada on els monitors participen durant tot un cap de setmana, en una sèrie de tallers, cursos, conferències, jocs, ginkames, activitats, etc. per ampliar tots els seus coneixements i recursos i posteriorment aplicar-ho en els nens i nenes dels seus centres.Trobada de centres de la FEMN:

Els anys senars s'organitza aquesta trobada que dura tot un dia i on monitors, nens i nenes dels diferents centres associats a la FEMN participen en una sèrie de tallers, jocs, ginkames, activitats, concerts, etc. a la localitat del centre que organitza la trobada.