Saltar a continguts

Centre d’Esplai Santa Maria

Navegació

Menú principal

Què fem?

Imatge de complement
La tarda de dissabte és la nostra aliada. De les 16:30 a les 18:30 h., junts portem a terme les activitats programades per a cada trimestre.
Les nostres activitats es desenvolupen tant al local de l’entitat (tallers, jocs de reflexió, jocs de taula, plàstica, teatre, danses, coerografies comercials, cants...) com als espais que ens ofereix el nostre entorn (gimkanes pel barri, visites a museus, sortides pels parcs de la ciutat, jocs de pistes, excursions...) com als equipaments municipals (esports, jocs, tallers,...) .
De tant en tant també desenvolupem activitats en equipaments municipals com el Casal de Lapallavacara, el Pavelló Molí de l'Esquerrà o el Teatre Municipal de Balaguer.

Durant el curs, a part d’algunes excursions que realitzem per la ciutat i els seus voltants, també realitzem sortides per la geografia catalana i cada any fem una excursió amb pares, infants i monitors.

A més a més, durant el curs realitzem diverses col·laboracions amb altres entitats a través de la Taula d'Entitats del Pla de Desenvolupament Comunitari (PDC) on participen tant els infants de la nostra entitat com altres infants de la ciutat.