Saltar a continguts

Centre d’Esplai Santa Maria

Navegació

Menú principal

Dia de la Família

Imatge de complement

El Centre Esplai Santa Maria sempre s'ha caracteritzat per ser un centre força familiar on existeix molta proximitat entre monitors, nens, pares i mares.
Degut als problemes que s'ha trobat al llarg de la seva història, els pares i mares dels infants de la nostra entitat han tingut un paper molt important perquè no acabés desapareixent el Centre Esplai Santa Maria. Les famílies han ajudat molt quan han sorgit problemes amb el local, la furgoneta o per temes econòmics. Per aquest motiu, des de sempre, s'han realitzat reunions amb els pares ja sigui per parlar del funcionament de l'esplai i de les colònies fins a la implicació que aquests poden tenir en el centre. Ens importa molt l'opinió de les families per millorar el nostre funcioment i el seu suport ens anima a tirar endavant aquest projecte. Per aquest motiu, i quan portàvem un rodatge suficient, es va decidir crear la junta directiva on els pares i tinguessin una representació en les decisions de més importància.
El nostre centre organitza excursions durant el curs, ja siguin a peu, bicicleta, tren o autobús, a diferents llocs de la nostra comarca i província com en altres llocs del país. Però un cop va sorgir la idea de fer una trobada de pares-nens-monitors on ens trobaríem tots els membres del Centre d'Esplai Santa Maria i gaudiríem d'un fabulòs dia amb activitats per tots i un dinar de germanor. Aquell dia, a part de les families dels nens que venen a les activitats setmanals, també assisteixen els nens de les colònies anteriors amb les seves famílies i també les famílies dels monitors.