Saltar a continguts

Centre d’Esplai Santa Maria

Navegació

Menú principal

Participació al PDC

Imatge de complement

La nostra entitat participa activament de la Taula d'Entitats de Balaguer del Pla de Desenvolupament Comunitari (PDC) des de l'any 2006, quan aquest es va crear a la població de Balaguer.
Un Pla de Desenvolupament Comunitari són intervencions de caràcter social i comunitari que desencadenen processos de transformació i millora en la qualitat de vida de la ciutadania, seguint una línia d’acció participativa on s’interrelacionen tots els agents del barri o de la comunitat.
A través de la Taula d'Entitats del PDC, la nostra entitat col·labora més activament del teixit associatiu de la nostra ciutat organitzant esdeveniments per als ciutadans de Balaguer o col·laborant amb altres entitats locals.
Algunes d'aquestes col·laboracions han estat les Jornades Avis-Infants organitzades conjuntament amb l'Associació de Gent Gran "La Noguera", la Festa del Comerç Just amb l'Associació Dóna Pas, la Fira d'Entitats de la Noguera amb l'Associació Dones d'Almatà o la recollida d'aliments i begudes pel Projecte Àgape (Banc d'Aliments de la Noguera) amb Càritas Balaguer i Creu Roja La Noguera.
També col·laborem especialment amb la recaptació de diners per la Marató de TV3 organitzant alguna activitat aquell mateix dia.
El Taula d'Entitats de Balaguer del PDC
 Noguera també ens serveix per engegar projectes que una sola entitat no podria dur a terme, intercanviar experiències i optimitzar recursos.