Saltar a continguts

Centre d’Esplai Santa Maria

Navegació

Menú principal

Cançoners

Imatge de complement

CANÇONER DE NADAL

Aquest cançoner editat el 2006 en motiu del 15è aniversari de la nostra entitat, ofereix un recull de prop de 100 cançons ideals per cantar durant les Festes de Nadal. Es poden trobar les millors nadales en català, castellà i anglès. 

Podràs trobar desde les cançons més típiques i tradicionals fins a les més modernes i actuals.

Aquest cançoner també disposa de codis QR per cada bloc de cançons per si es dóna el cas que el propietari del cançoner no coneix alguna cançó, només cal que faci una foto al codi QR del bloc en qüestió i podrà escoltar la cançó que no coneix i així la pugui aprendre.

1a edició: 200 exemplars. Any 2006
2a edició: 400 exemplars. Any 2015

 

 SUPERCANÇONER

El Supercançoner del Centre Esplai Santa Maria és un cançoner molt extens que es va editar el 2016 en motiu dels actes del 25è aniversari de l'entitat.

Es va decidir agrupar en un únic cançoner, totes les cançons que teniem repartides en diversos arxius dels diferents cançoners editats per la pròpia entitat al llarg de 25 anys.

El Supercançoner disposa de prop de 600 cançons agrupades per diferents blocs: Amistat, Animació, Benediccions de taula, Bon dia i Bona nit, Castellano, Català, Crits per aplaudir, Crits per fer silenci, Danses, English, Esplai-Colònies-Populars, Foc de camp, Moments especials, Pau, Per fer país  i Tuna.

Aquest cançoner està encarat als monitors i monitores que dediquen una part del seu temps lliure a educar, però també el pot utilitzar qualsevol persona que estimi la música.

A més a més, aquest cançoner disposa de codis QR per cada bloc de cançons per si es dóna el cas que el propietari del cançoner no coneix alguna cançó, només cal que faci una foto al codi QR del bloc en qüestió i podrà escoltar la cançó que no coneix i així la pugui aprendre.

1a edició: 500 exemplars. Any 2016

Annex: Tutorial de danses  (pdf 95.14KB)