Saltar a continguts

Centre d’Esplai Santa Maria

Navegació

Menú principal

Fira d'Entitats

Imatge de complement

La Fira d'Entitats de Balaguer està organitzada per l'Associació de Dones d'Almatà i amb la col·laboració de la Taula d'Entitats de Balaguer del Pla de Desenvolupament Comunitari de la Noguera (PDC).
Aquesta fira és uns esdeveniment que es celebra normalment el 4t diumenge de setembre i que serveix com a promoció de les diferents entitats culturals, socials, educatives, d'immigrants, esportives,... de la comarca de la Noguera.
El lloc on es celebra és la plaça Mercadal de Balaguer, la plaça porxada més gran de Catalunya. Allí i durant tot el dia, de les 11 del matí fins a les 8 del vespre, s'organitzen diferents actes que serveixen d'acompanyament de la fira com poden ser: concerts, espectacles, balls, obres de teatre, menjars populars, jocs,...
La nostra entitat participa en aquesta fira des de la 1a edició i col·labora amb l'organització de la fira, preparant una activitat que es celebra durant la tarda i que acostuma a estar encarada a infants de 6 a 12 anys.
Participem a la fira amb l'objectiu de donar a conèixer als qui encara no saben res de la nostra entitat, tota la informació que ens demani ls gent. Al nostre "stand" trobaran fotografies, objectes i records de totes les activitats que organitza la nostra entitat. També podran veure tots els audiovisuals de les colònies realitzades fins ara.
A més a més, la Fira d'Entitats serveix per a la nostra entitat per a presentar publicament el que farem durant el nous curs i es pot aprofitar per apuntar-se a les activitats que organitzem i comprar qualsevol dels productes oficials que tenim.